Tuesday 18 December 2007

Freaky

Kar nekaj časa nazaj, sem napisal povst o nanizanki StarGate SG1 in nanizanki StarGate Atlantis. Omenil sem tudi, da sem nekako freak na ti dve nanizanki in ker so pred časom ukinili SG1 in ker se je prejšnji vikend končala tudi naninaznka Atlantis, no pravzaprav posneti morajo nove epizode, sem se odločil zapolniti luknjo. No ni trajala dolgo in tukaj je Top Gear. Ime bo bolj znano moškemu delu občinstva, saj gre za oddajo o avtomobilih, ki pa jo na žalost lahko spremljamo samo na Discoveriju. Zakaj na žalost, ja za vse tiste, ki nimamo satelistke, kabelske ali internetne televizije, tega ne moremo spremljati, razen če smo pirati =). Kaj nam preostane drugega, kot da se pridružimo Jacku Sparowu in pričnemo z internetnim piratstvom in si zagotovimo ogled ene najpopularnejših avtomoto oddaje.

Torej našel sm si novo stvarco Top Gear o kateri ne bom izgubljal besed, o njenem nastanku, povem samo tri ključne stvari Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James Winchester !

In še pokušina:



P.S. Oglejte si muvie ne bo vam žal, vam obljubljam, tudi ženskemu delu občinstva =)

2 comments:

  1. si zihr da je to na discoveryju? na discoveryju je fifth gear ne top gear :)

    drugač majo pa hude fore ja :) res vredno ogleda ;)

    ReplyDelete
  2. Sigurn je, ker sm jst to tm gledu že, raznč se o zdej prestavl na bbc, kot se je govorilo, to pa ne vem, ker nimam satelitske doma, ampak sam prebrem kej o tem =) Drgač pa ja, če si si pogledu 1 del, si morš nujn še durzga, ker je še smeha =)

    ReplyDelete

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava brez dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 300€ na enoto