Friday 6 March 2009

Real Funny Stufff

Okej dons bo sam text, sam to morm objavt oz. natipkat. Ne vem men se zdi smešn, mogoče se vam ne zdi, ampak pač bom napisu, ker to je le moj blog. Uglavnem, včasih je bilo tako, da če si nekoga vprašal za naslov al pa telefonsko si jo ponavad dubu, al pa si bi zavrnjen. No nekej se je zgodilo. Predvideval bi, da je tud danes tako, ampak tale facebook je res korenito spremenil stvar. Poznam primer, ko je osebek 1 prosil osebek 2 za kontkakt (telefonsko številko), dubu je pa facebook naslov. WTF! Kam smo prišli, tale facebook je res prerasu vse meje!

Druga stvar, sorry Meta, sam tole morm povedat. No danes, petek 7.3, sem se dobil s prijateljico Meto in njeno sošolko Tjašo. Ne spomnim se sicer točno, ampak nekak je tema padla tudi na Čopovo ulico in jst lepo povem, da je tam pekarna. Tuki se je pa zapletl. Najprej sta se mi smejali, da češ, kje pa je tm pekarna, potem ko sta opazile, da mislim smrtno resno, je stvar postala malo drugačna. Obe punci sta tam, vsaj enkrat dnevno, če ne večkrat, zato mi resno nista verjeli, da je na Čopovi ulici pekarna. No ni nam preostalo drugega, kot da taprav Gorenc, nauči dve Lublančanki, da je na Čopovi ulci pekarna Pečjak. Zmagu sm =)

Hvala pa adijo!

No comments:

Post a Comment

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava brez dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 300€ na enoto