Sunday 1 March 2009

Ice Hockey - Semi final

Po dekletih sledijo še fantje. Slike spet niso neki kvalitetne. Tale hokej mi res ne gre, ampak vaja dela mojstra pravjo. V sliki je druga četrtfinalna tekma med HK Triglavom in HK Maribor Stavbarjem. Na žalost so slednji v podaljšku premagali Triglavane in tako izsilili tretjo in odločilno tekmo na domačih tleh. Vseeno upam da bo Trigalavnom še v drugo uspelo odvzeti zmago Stavbarjem na njihovih domačih tleh in bomo tako v Kranju gostili aktualne državne prvake Jeseničane! Tako bom vsaj dobil še kakšno priložnost za fotografiranje najhitrejšega športa!

več fotk od mene in od Žana Kuralta na:
- KŠK galerija

Bomba, ki na žalost ni končala v mreži Mariborčanov

1:0 za Triglav, neuspel poizkus metanja za igralcem Triglava =)


Vse za dobro fotko =)
(foto:Žan Kuralt)

Še od mal bliži =)
(foto:Žan Kuralt)

That's all folks

4 comments:

  1. ti maš pa res privilegije k slikaš ;)

    ReplyDelete
  2. Morm rečt, da za tole tekmo sm jih meu pa res. Sm meu spremstvo varnostnika čez celo tribuno, do mojega delovnega mesta =)

    ReplyDelete
  3. hehehe :D zakon ti je blo :D

    ReplyDelete
  4. Ej sam mi je blo res fino, k je blo puno. Vzdušje je bil tud zakon, splezu sm na en pm visok stebr, sam jebemti reklame =)

    ReplyDelete

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava brez dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 300€ na enoto