Monday 26 November 2007

Trust oz. Zaupanje

Ta povst naj bi govoril o zaupanju, pravzaprav ne vem kaj naj sploh povem o tem. Zadnje čase je bilo na moji strani od določenih oseb izrabljeno, zato pozivam vas bralce in bralke, da odpremo razpravo! Komu, zakaj in koliko zaupati? Pa uspešno komentiranje =)

11 comments:

  1. Velik bi se dal o tem razpravlat... Zaupat nekomu toliko, kolikor zaupanja je vreden! Kok zaupanja pa je nekdo vreden, mora pa vsak sam precenit!
    Tko bi jst na kratko...

    ReplyDelete
  2. ja, o tem bi se dal v nedogled...

    zaupanje je umetnost :) pa tud vsaka malenkost ga omaje... sploh ne vem kje bi začel, k je o tem tok za pisat :D

    long story short...fajn je, če maš nekoga ki mu zaupaš, pa ni fajn, če maš nekoga ki mu ne zaupaš :)

    ReplyDelete
  3. ..Zame je to zelo pomembna stvar, pa tud vse bolj redka.. Podcenjena, izigrana.. Zaupanje si (vsaj pri meni) clovek pridobi s svojimi dejanji oz. reakcijami v dolocenih situacijah, tako ga najbolje spoznas.. Téma je dost zahtevna, sam na kratko; zaupanja se ne da izsilt ampak si ga prisluzis. Zaupam redkim, cetudi imam z vsemi ostalimi cist v redu odnose. Odlocitev, komu lahko zaupam, prepustim obcutkom- kar zanesljivo.. Tolk od mene ;) Maja

    ReplyDelete
  4. right on! :)

    bi se strinju z Majo ;) Zaupanja vrednih ljudi je vse manj.. na žalost .. in posledično je tud ljudem težje zaupat nekomu, ker ena slaba izkušnja z zaupanjem v življenju, pusti posledice pri vsakem naslednjem odnosu, pa naj bo prijateljski al pa ljubezenski :)

    ReplyDelete
  5. Se čist strinjam, vse več pa prihaja do izrabljanja zaupanja, saj tko sm jst občutu zadnje čase, al pa ljudje kot kaže ne znajo stat za besedami, ki jih izgovorijo. Bi pa reku, da je zaupanje ena prvih stvari v resni zvezi poleg ljubezni!

    ReplyDelete
  6. Najbolj boli ko izrabi zaupanje tisti ki si mu najbolj zaupal..
    Oprostiš še, pozabiš nikoli. In nikoli ni več enako...

    ReplyDelete
  7. Tud jst mislm tako, vedno ostane nek pečat v tebi, ne glede na to, koliko se trudi nekdo, da bi to popravil.Aja pa bralec ali bralka =), še za en vatogramček bi prosu, če se le da =) Pa hvala za komentar seveda.

    ReplyDelete
  8. am, men se pa zdi, da če ta prekršek, s katerim zgubiš zaupanje, ni prehud, pa če je partner/ica razumevajoč/a, se da tud na to pozabit in razumet, ker konec koncev vsi smo ljudje in vsakemu se kdaj kej ponesreč zgodi :) Da se razumemo, to ne govorim za težke primere, kot je varanje (z alkotom ali brez), ampak govorim za lažje primere, kot naprimer ko ti nekdo neki obljubi, pa potem ponesreči pozabi na to obljubo, ker ma recimo toliko dela v službi :) i think that everyone deserves another chance ;) kaj pa vi mislte?

    ReplyDelete
  9. Zaupanje.....hierarhično najvišje pozicioniran element v odnosu dveh osebkov (sploh če gre to za razmerje fnt/ punca , mož/žena ..itd itd pes/psica :D )

    definicija zaupanja je zlo razumljiva, bistvo in uporaba besede v življenju pa je mnogo težja kot se zdi.

    Drgač pa če mene prašaš..popolnga zaupanja ni..ker ma usak človk stvari k jih mor met sam zase...al pa k jih enostavno nemore povedat..in s tem se nekak neformalno "ruši" zaupanje
    Posledice nezaupanja ..so ponavad strah, lubosumje,...itd itd.. been there...

    zj pa sam še kratek nauk o zaupanju....

    "zaupajte ljudem, tistim ki jih mate radi, sploh SVOJEMU PARTNERJU!!!!..ZAKAJ?!?!?! enostavno...ker če ti nekomu zaupaš je vse okej poi k pa ta osebek naredi neko traparijo in se zaupanje podre...žrtve ne boste vi!!! žrtev bo opozit ker bo POSTAL NEZAUPLJIVA OSEBA, oseba na katero se nemorete zanesti!
    amen :D

    ReplyDelete
  10. ne vem veliko o zaupanju, zagotovo pa zaupam svojim novim vložkom Carefree z gibljivimi krilci in z novim okusom božičnega čaja.

    Zaupajte svežini, zaupajte Carefree
    NOVO:z okusom božičnega čaja

    -(znani) stranski učinki: bruhanje skozi ušesa, poraščenost na prsih, oploditev in glavobol.

    ReplyDelete

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava brez dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 300€ na enoto