Thursday 29 November 2007

Firbčnost

Gradnje, gradnje in še enkrat gradnje. Kamor koli se obrnem povsod se nekaj gradi in izjema ni niti mesto Kranj. V zadnjem času so v Kranju zrastli veliki trgovinski centri in tako se je drugo največje gorenjsko mesto priključilo Ljubljani, Mariboru, ter Celju, saj imajo vsa ta mesta, kar se da največje število trgovskih središč. Tako se je prejšnji teden v Kranju zraven nekoč delujoče mlekarne odprlo že drugo trgovinsko središče z imenom Qlandia! No en teden po odprtju tega centra, pa smo se tudi mi odločili, da gremo malo poferbcati. Moram povedat, da sem bil že pred prihodom na parkirišče presenečenj ob gradnji cestišča, saj smo se skoraj zaleteli v robnik od otoka, ki ločuje vhod in izhod iz parkirišča. Ne nismo divjali, pač pa je neoznačen in postavljen na zelo čudnem mestu, tako da smo bili kar malo presenečeni! No sam center izgleda kot nekaki mini city-park, tako da nam počasi ne bo treba več hodit v Btc po nakupih, česar pa smo seveda veseli, manj vožnje, posledično manj gužve in hitreje bomo doma =) !


Matjaž v trgovini s tehniko

Futr time, Kristijan ma sam drobtine =P

Hahaha, no comment hahaha

3 comments:

  1. hehe, sej je blo kr zanimiv :) izbire res ni tok kot npr. v lj sam bolš kot nč pomojem ;) zdej pa sam še planet tuš počakamo, pa gremo še tja pofirbcat ;)

    ReplyDelete
  2. Točno tako, k'kšn nov film mogoče poferbcat =)

    ReplyDelete
  3. Hej vidva. Ja je blo poučno in zabavno. Sam kupl nismo nč razen dveh makovk.

    ReplyDelete

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava brez dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 300€ na enoto