Sunday 16 September 2007

Baseball TIME!

Baseball je ekipna igra, pri kateri skuša igralec ekipe, ki igra v napadu odbiti usnjeno žogico, pri tem nasprotna ekipa, ki igra v obrambi poiskuša izločiti sledečega igralca, ki odbija. Zmaga ekipa, ki v napadu doseže večje število točk. Najbolje razviti državi v Baseballu sta Japonska in seveda Združene države Amerike.

Ichiro Suzuki, eden izmed najboljših japonskih igralcev, ki svoj kruh služi, kje drugje kot v Ameriki. Trenutno igra za ekipo Floride Marlins

Ichirotova karikatura

Kot ste že verjteno pogruntali, se tudi jaz udejstvovujem v tem športu. Pravzaprav ga treniram že 12 let, za ta ameriški šport pa me je navdušil kdo drug kot Kristijan. In ker ravno sedaj sezona v Ameriki dobiva svoj zadnji epilog, se spodobi tudi pri nas, da preidemo na zaključne tekme, ki bojo odločile o državnem prvaku. Napram letu 2006, se nam je letos spet uspelo uvrstiti v finale in tako sedaj tudi letos upamo na našo že 5 lovoriko, če se ne motim =) Ker pa je bila pred nami, še zadnja tekma pred velikim finalom, sem prosil prijatelja Kristijana, če pride malo potrenirat svoje znanje o fotoshotinigu, da bo na finalni tekmi pripravljen loviti akcijo na digitalni zapis =), trening shotinga pa se je razvil v tole kratko foto zgodbo, pa si jo poglejmo =)


Jst in moja prelepa oprema


Jst na poziciji catcherja po slovensko lovilca (my favorite)


Naš venezuelski pitcher - metalec, po imenu Hesus/ nickname Papi =)

Spet jst na mestu odbijalca (tukej smo v napadu =) )


Jure Šinko v akciji, da ukrade 3 bazo =) ( aj kej jasn)

1 comment:

  1. kje pa je tista, k laufaš domov z dvignjenimi rokami? :D

    drugač pa mislm, da bi si blo treba kr velik časa vzet, če bi hotu komu razložit kako se igra baseball :) ko pa enkrat zaštekaš pa ugotoviš, da bistvo igre sploh ni zajebano :) Sam pravil je svinjsko velik :)

    kdaj pa bo finalna tekma, da jest vidm, če bom sploh lohk pršu dokumentirat :)

    ReplyDelete

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava brez dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 300€ na enoto