Wednesday 12 March 2008

Izpod Kofc, za Kofce, u Kofce

Pretekli vikend sva se s prijateljem Mihom odpravila na naš vikend v podljubelj. Vikend natančneje stoji pod kofcami in če vas zanima, ga nažalost mojo seveda, tudi prodajamo. Torej nekako sva pot začela pri meni, saj je bilo v avto potrebno nabasati mojo punco po imenu Cort, njegova pa je že lepo ležala na zadnjem sedežu. Zraven moje in njegove punce sva vzela še nekaj tehnične krame in dobro voljo kajpada. Pot sva nadaljevala do Mercator Centra Kranj, kjer je bilo potrebno kupiti rožico za mami, saj je bil v soboto 8. marec =) Po opravljenih vseh formalnostih sva z VW Polotom GTI, no mislim da je sam VW Polo, odvihrala na vikend =) Slaba dva dneva, ki sva jih preživela na vikendu, sta nekako minila prehitro, bilo pa je nedolgočasno, ampak zabavno. Odigrala sva neprešteto število partij pikada. Prsti zaradi igranja kitare so mi skoraj odpadli, da o oteklih glasilkah sploh ne govorim =) Kot ponavadi sledijo še digitalni detajli.

Miha, kwa mo jedl =)

No pa smo mel njoke s polivko Ragu =)

Toj pa tk, če ti ženske ne dajo miru =)

Za sladico, Burek =)




Demo posnetek novega hita v Tržiču, Kofce. A ma še ker band video demo posnetek, noben a =)
Aja pa še tolele, mal se boste morali pomatrati, saj je video malo obrnjen u 90 stopinj v nasprotno smer uringa kazalca, ste doumeli =) Pa lep pozdrav =)

1 comment:

  1. Stari kok sta pa vidva huda!!!!!
    res prou najbolša ssta :D

    p:s as dojeu d sm jz :D hehe
    am ej stari zmer k sm kj sad ap to al pa kj sitn tole pogledam pa sm kuj bol :D na fertikkkkk :D

    ReplyDelete

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava brez dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 300€ na enoto