Sunday 19 August 2007

IMAM JO!!!!








Spet po dolgem času med živi.
Torej o čem bomo govirili. Tako kot ponavadi o motoGP-ju. Naj vas takoj rešim vseh muk, ne bo nobena obnova dirke ali kakšnega dirkališča. Pravzaprav bo bolj kulturno obarvan naslednji povst. Pa pojdimo lepo k stvari.


Te dni je na knjižne police, vseh bolje založenih knjigarn, prišla avtobiografija, koga drugega kotsedemkratnega svetovnega prvaka Valentina Rossi-ja. Kaj natančno knjiga vpisuje ali opisuje, vam še ne morem podati, saj sem jo kupil komaj v soboto, seveda brez premisleka. Knjiga me je stala dobrih 25 EU in danes sem imel prvič čas, da ji naklonim nekoliko pozornosti in slavno odprem prvo platnico. Knjiga je seveda prevedena v slovenski jezik, kar je pohvalno in je edina knjiga od Doktorja, ki je dobavljiva brez dodatnega naročila. Sevede je tudi edina v slovenskem jeziku. Za tiste malo manj navdušene bralce naj povem, da je knjiga tudi opremljena s slikami, vendar jih je bole malo, pravzaprav so naklonili na sredini knjige nekaj strani za slikovni material. Torej, danes mi je celo uspelo prebrati prvo poglaje in brez premisleka lahko zagotovim, da je knjiga vredna več kot 25 Eu. Tako lahko povzamem, da je knjiga primerna tako za nas privržence Valentina, kot tudi za vse ostale, ki navijate za druge junake motoGP dirk. Torej hitro v knjigarno po svoj izvod in veselo na delo!!

LP Grega

4 comments:

  1. lepo lepo :) upam, da se jo bo dal kej sposodt :)

    mej se,
    Kristijan

    ReplyDelete
  2. Zdej pa, do 3.septembra jo morš prebrat, pa napisat obnovo, označit glavne junake, čas in kraj dogajanja, umestit delo po svoji zvrsti v sodobno književnosti, ter na konc napisat lastne misli o delu. Potem te čaka zagovor in ustni izpit pri predstavniku katedre za avtobiografska dela prof.dr. Kristjanu Žontarju in profesorju za sodobna avtobiografska dela, prof.dr. Žigu Jamniku.
    Ne pozabite preleteti tudi zadnje številke Cicibana, eno vprašanje se bo navezovalo na slednjo revijo :)

    No,drugač pa: A SI DUBU DOBRO KOST ZA GLODAT? :)

    ReplyDelete
  3. HOČEMO NOVO OBJAVO!
    (Razjarjeni bralci)

    ReplyDelete

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava brez dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 300€ na enoto