Friday 7 September 2007

Novosti na blogU

Torej, ker sem imel malo preveč časa, no ubistvu ga nisem imel, ampak sem si ga kar uzel. Odvečni čas vam prinaša nekaj inovanitet, ki naj bi bila bolj prijazne in lažje vam bralcem. Prva inovaniteta je namreč, da sem spremenil linke do blogov mojih prijateljev, tako sedaj vidite nek pravokotnik, v katerem se nahaja slika prijatelja + njegova misel. Za to se moram zahvaliti, kar enemu od priajteljev namreč Kristijanu, ki je tudi sam izoblikoval tako imenovane pasice. Torej s preprostim klikom na image se boste povezali na njun blog.
Druga stvar, ki jo moram omeniti, da se od sedaj naprej na blogu vrti glasba. Trenutno je narejeno tako, da ko vstopite na moj blog, se vam avtomatsko zažene komad "Sweet home Alabama", edini problem tega je, da ko se komad konča, se nič ne nadaljuje, zatorej si boste na žalost za enkrat, morali sami klikniti na ikono PLAY , da se vam zažene naslendji komad oz. da se vam zažene komad, ki bi ga radi poslušali (upam, da je to začasno). Ker je to inovaniteta, lahko trenutno izbirate samo med komadi benda Lynyrd Skynyr, vendar si v prihodnje lahko obetate povečano zakladnico muske. stvar ima poleg minusa tudi plus. Če vam je kateri izmed komadov po godu, si ga seveda lahko tudi potegnete dol. To naredite preprosto tako, da kliknete na naslov komada in odprla se vam bo stran, na katero sem komad uploadav in tam boste na levi strani opazili napis Dawnload, ki vam seveda omogoča, da si komad, ki vam je všeč preproste prenesete na svoj računalnik.

Vaš Grega

2 comments:

  1. pozdravljam novosti, ki ste jih uvedu tuki gor :)

    sploh musko :) zdej si včasih tvoj blog odprem sam zarad tega, da lohk I Know a Little zašpilam :)

    in vedno več novosti bo predvidevam :)

    ReplyDelete
  2. Seveda, naslednja že prihaja, no bo pršla sicer ni lih novost, ampak je mega stvarca boš vidu =)

    ReplyDelete

Vse fotografije na tej spletni strani so avtorsko delo. Prepovedana je kakršnakoli objava brez dovoljenja avtorja. Kršitve bodo sodno preganjane. Nedovoljena uporaba materiala se zaračuna 300€ na enoto